Follow us 

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

copyright©2019 Bike Doctor EuroCyklar AB, All Rights Reserved

Search

För upptagen? Gå online och boka din cykelreparation

Nu är din cykelreparation endast ett klick eller ett samtal bort.

EuroCyklar är en lösning som tillhandahåller värdefull service och reparation av cyklar bekvämt och lättillgängligt för kunderna. Du kan njuta av deras service vid en tid och på en plats som passar dig genom att boka din tid genom några enkla steg. Du kan nu planera dina vilda cykelturer, träna för att hålla dig i form eller åka runt och utforska ställen utan rädsla för att din cykel ska gå sönder. EuroCyklars servicebil tar med verkstadsexpertisen till din dörr. Cykelläkarna försäkrar ditt välmående genom din cykels hälsa.

Varför välja oss?

EuroCyklar är ett smart alternativ till den traditionella cykelverkstaden. Om du har köpt en cykel från en av de många återförsäljarna på internet eller kanske en av de stora cykelaffärerna, tillhandahåller vi dig med samma kvalificerade expertis som hos vilken annan butik eller verkstad men med fördelen att få service vid din dörr. Vi förstår att människor lever ett aktivt liv och att det inte alltid är lätt att finna tid till att lämna cykeln hos en verkstad och boka en tid för upphämtning. Inriktade mot detta primära bekymmer erbjuder vi enkel, lättillgänglig och pålitlig service endast ett klick eller ett samtal bort. Glad cykling!

EuroCyklar älskar att göra

Vi är cykelmänniskor. Det betyder att du bryr dig om din cykel, och det gör vi med. Vårt team av certifierade tekniker kommer att säkerställa

SERVICE: Från privat/bostads- till företagsbokningar, klubbar och eventservice, vi fixar det.

VÄRDE: Certifierade tekniker kommer till din dörr vid en tid som passar dig.

INTEGRITET: Med konkurrenskraftig hastighet och snabb service ger vi dig bästa valuta för din tid och dina pengar.

Servicepaket som vi tillhandahåller

Standard

Premium

Avancerad (lämna din cykel hos vår servicestation)

När du behöver reparation?

I universum förblir ingenting detsamma som det alltid varit och detta gäller även när det kommer till våra cyklar. Det kan uppstå olyckor som t.ex

punktering av däck, lös handbroms, lösa kedjor och problem med lös kassett, skadad ram och många fler. Våra tjänster täcker alla aspekter av arbete med/av fordon på två hjul, från reparation av motor och ram till mindre inrättningar/arbeten som laddning av batteri och byte av växelvajer.

Service vi erbjuder för din cykel är

Komplett bromsreparation

Komplett däckbyte och justerande arbete av styre m.m.

Komplett reparation av kedja och pedaler

Reparation och renovering av ram

Installation av ringklocka

Reparation av växlar

Installation och renovering av sadel

A till Ö underhållsreparation relaterade till din cykel

Omedelbar funktionalitet, snabb bokning och säker betalning gör oss till det enklaste och mest lättillgängliga sättet att boka en mekaniker.

#taggedforuppsala #uppsala #uppsalauniversity #eurocyklar #sweden11 views